fredag 11. mars 2011

Japan


 My heart and thoughts goes to Japan today and everyone who's affected my the earthquake and tsunami.
This is the book I'm reading at the moment. Haruki Murakami "What I talk about when I talk about running". He's my favorite author.  This book actually makes me (!) want to start running when the snow melts:) Have a peaceful weekend.

Japan in my heart


7 kommentarer:

 1. Mine tanker og bønner går også til Japan.

  SvarSlett
 2. Så enig så enig...sender Japan mange tanker i dag!

  SvarSlett
 3. Uff, jeg har sittet og sett på i hele dag og får helt vondt i magen. Og mannen min er fra christchurch i NZ hvor det var jordskjelv på 6.4 for noen uker siden og over 250 døde + familien fikk ødelagt husene. Snakk om Japan: 8.9!!! det er helt sykt og helt grusomt vondt å se på tv bildene! Samtidig er det fint å se at du uttrykker støtte her på interiørbloggerne og viser at vi tenker på litt mer enn bare dyre eams stoler og svever på en (lyse)rosa sky!

  Tanker til Japan!

  SvarSlett
 4. Ja, herfra sendes også mange tanker til Japan.

  SvarSlett
 5. Ja det er virkelig ufattelig. Og blir vel enda mere tydelig hvor mye som er ødelagt av tsunamien nå i timene som kommer....sukk...Er bare glad de jeg kjenner er ok. Varme tanker til alle som er rammet.

  SvarSlett
 6. det er forferdelig og ufattelig! Du har jo vokst opp der så forstår at du kjenner det ekstra i hjertet! Alle gode styrkende tanker til ofrene og alle pårørende!

  SvarSlett
 7. Alle varme tanker går til det vakre landet med de flotte mennesken! De har øvd seg hele livet på å møte katastrofer, og møter også denne med stoisk ro.

  SvarSlett