onsdag 26. januar 2011

Family Style

I love Paumes books! I`ve posted some of their other books before. I have now 6 of them. I really like the style and pictures. Really inspiring! Here are "London Family Style" and "Finland Family Style".
10 kommentarer:

 1. Her var det mye inspirasjon å hente! Har to fra før, men disse har jeg ikke sett:) Elsker det fargerike interiøret!
  Takk for titten:)
  Klem Pøbelen

  SvarSlett
 2. I love them too! I'm addicted and have 10 now (see, addicted)! I haven't got the Finland one, or Belgium and I really want them!

  SvarSlett
 3. Hei Hanne,

  Vi digger blogger din - og følger mye med, både store og små. Vår lille familie har startet en Auksjon på FB-siden til butikken vår der alle inntekter går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse. Vi har fått masse god hjelp fra mange Epla kolleger og vil nå henvende oss til våre NIB kolleger på lik linje. Vi har fått laget en sidebar knapp (som er utrolig kul) som vi håper du vil benytte deg av for å bidra til mer omtale av auksjonen. En knapp og du har allerede reddet minst en barndom, les mer her: http://lille-design.blogspot.com/2011/01/en-knapp-sa-er-det-gjort.html

  SvarSlett
 4. Yes Kerry, I want the Belgium one myself. The Finland one is great. I think Paris Family style is still my favorite but the Finland one is almost as inspiring. Have a nice day:)

  SvarSlett
 5. Disse har jeg ikke sett før. Må bestilles, pronto!

  SvarSlett
 6. de ser helt underbara ut! jag har 4 st och kan gott tänka mig fler...

  SvarSlett
 7. Disse bøkene er så fine! Har en barneromsbok fra før, herlig inspirasjon :) Noen som kunne oversatt disse hadde tjent grovt med penger, det er jeg ganske sikker på!!!

  God helg!
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 8. Knalle bøker! Kjøper du dem på paumes egen side? jeg har ikke funnet noen annen side (den ene jeg fant, som jeg ikke husker navnet på nå, har lagt ned). Tror DesignTorget haddet noen også, men har ikke sett i det siste. Jeg har 6 stk selv og ønsker meg flere!! Den med Finland så bra ut. En oversettelse hadde vært fint ja, lurer noen ganger veldig på hva det står : )

  SvarSlett
 9. oi de så veldig fine ut, hvor har du kjøpt de?:)

  SvarSlett
 10. Ja jeg kjøper de på Paumes sin side. Link på siden her til høyre under "shops". Veldig enkelt og greit å kjøpe på siden deres og kommer fort i postkassa:)

  SvarSlett