lørdag 21. januar 2012

saturday

It's snowing really bad today. I've slept long in my new bedlinen from HM Home and enjoyed tea:) I've been organizing my closet today and went to our local recycling center and got rid of old junk that's been piling up. If feels good to get rid of all the stuff I don't use, but I sure do have too many things...

4 kommentarer:

 1. Det er så godt å rydde. Kvitte seg med overskudd. Jeg kjenner også at jeg har for mye. Har et lite lager i kjelleren jeg tenker skal selges på bruktmarked. Må bare knø meg dit... Ikke bra å ha for mange ting, til slutt eier tingene deg. feng shui.
  Fin helg til deg!

  SvarSlett
 2. Ja det føles veldig godt å kvitte seg med ting. Jeg har "heldigvis" ikke mye lagringsplass så kan ikke ha så altfor mye jeg ikke bruker, men utrolig hvor mye man kan stappe inn i et klesskap. Nå var det max stappa. Var så fult at det nesten raste ut. Da er det deilig å få et normalt klesskap tilbake igjen uten alt mulig annet enn klær inni:)Men prøver å kutte ned på alt jeg har av ting, men er vanskeligere enn man tror gitt.

  SvarSlett
 3. Neste steg er å få ordentlig orden og sortert inne i skapet (trenger mange bokser) og i kjellerbod..

  SvarSlett
 4. Jeg også rydder og rydder :-). Fint å bli kvitt litt ting! Har aldri angret på noe av det jeg har gitt bort. Ha en fin søndag.

  SvarSlett