søndag 7. november 2010

awards

This apple cuttting board is from Designtorget
I`ve got 2 new awards this week. Thank you both!
I`ve got a new beautiful blogger award from Gul Hverdag  She has a lovely blog and a fantastic house. And a other award/challagnge from snøstorm who has a very cute blog and lovely illustrations.
And I will respond in norwegian this time:) 
Jeg må altså fortelle 7 ting om meg selv og sende den videre til 7 blogger som inspirerer meg. ;-)
Her kommer noen (uinterresante) fakta om meg :
1. Elsker potetgull...kan spise ubegrensa mengder...skremmende...
2. Har et meget anstrengt forhold til bussjåfører. Er som oftest veldig irritabel og sinna når jeg tar buss (hvilket jeg gjør hver dag...!), og synes de fleste bussjåfører oppfører seg utrolig dårlig her i Oslo. Spesielt ovenfor oss  med barnevogn. Blir veldig provosert!! Det gjelder også ofte andre passasjerer på bussen, som ikke viser hensyn..
3. Får  sangen "I got a kick out of you" av Sinatra på hjernen hver gang jeg står i kassa i en matbutikk og ser lakrisgodteriet "kick". Som jeg også liker godt og ofte ender opp med å kjøpe....
4. Elsker å handle på ebay!:) Finner så mye fint.(Ikke noe nytt kanskje, men..)
5. Jeg ønsker å jobbe fast med interiør på en eller annet måte.Ikke bare ved siden av annen jobb som nå.
6. Jeg drømmer om å være et viktig vitne i en politietterforskning. Gjerne være et nøkkelvitne som kan oppklare en sak:) hehe... sett litt for mye på tv og film... er nok ikke så idyllisk som det ser ut som på tv :)
7. Skulle ønske jeg hadde overnaturlige krefter:) Som å se gjenferd eller være et medium.:)Den andre awarden fra Snøstorm  lyder som følgende:
 1. Favorittord: Mamma (når min datter Ozzy sier det selvsagt)
2. Ordet du liker minst av alle: Vanskelig...kanskje snørr eller risengrynsgrøt...? Synes begge deler er ekkelt, men ikke selve ordet tror jeg..
3. Hva gjør deg kreativ:  Når jeg har mye å gjøre og er inne i en positiv og kreativ flow. Når jeg kommer hjem fra ferie, og når jeg er sammen med andre kreative mennesker. Kreativitet smitter.
4. Hva gjør deg antikreativ? Når jeg er omgitt av negative og pessimistiske mennesker. Ja, jeg er lett påvirkelig.... Lite søvn, mye (usunt) stress og å være mentalt sliten hjelper heller ikke på..
5. Favorittbanneord: Jeg banner egentlig (overraskende) mye, selvom jeg prøver å ikke banne forran dattera mi. Men går dårligere enn forventa. Hun kan si: Herregud når hun blir sinna, så kan ikke si jeg har noen favorittbanneord (siden det egentlig er ganske usjarmerende), men det må være et av de jeg bruker mest hvertfall.:S
6. Lyder som gir deg hjertebank: Barnelatter og da  Ozzys latter selvfølgelig:)
7. Lyd jeg hater:  Smattelyder og slafselyder når man spiser...får helt fnatt.
8. Yrker du kunne tenke deg:  Drive egen interiørbutikk eller jobbe med interiør eller design på heltid på et eller annet vis.
9. Yrker du absolutt ikke kunne tenke deg:Telefonselger! Har prøvd i en halv dag for mange år siden...helt uaktuelt!!
10. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa da du kom: Velkommen Hanne! Stig på, og slå den ned. Nå fortjener du noe skikkelig bra. Her har du et glass champagne du kan nyte sammen med de andre gjestene som allerede er her: Madonna, Michael Jackson, Dolly Parton, Prince og alle dine beste venner og familie. Dere skal nå bli underholdt av Steve Wonder, mens dere nyter Champagnen. Etterpå blir det en helaften med herlig middag med mat du elsker og intimkonsert med Prince. I kveld blir det skikkelig party! :D
 
Skal liksom sende begge disse awardene videre, men synes det blir så mange å sende videre til så har valgt ut noen under her. Dere får velge hvilken av disse awardene dere evt vil svare på/sende videre om dere velger å gjøre det. Det er selvsagt helt valgfritt:) Vet at dere har fått mange før, så man kan gå litt tom for svar etterhvert;)
Men vil gjerne gi awards til følgende blogger fordi jeg synes dere er inspirerende:


Ha en fin søndag!

3 kommentarer:

 1. Hahaha..så fANtasTISKe svar! Lo vel og lenge. Kjempekjekt å lese om deg! Nå kommer jeg GARANTERT til å synge sinatra når jeg ser det kick-snopet. jeg er ekstremt påvirkelig mht sanger. synger alt jeg ser. Tusen hjertelig for award! Alltid kjekt å bli satt pris på. Superfin søndag Hanne!

  SvarSlett
 2. Takk kjære deg for fiiiin oppmerksomhet:) Det liker vi vettu! Disse smatte og sjafselydene er helt unødvendige, er det en ting Thelma skal lære seg så er det å spise med munnen igjen:)

  ha en flott kveld

  Stor klem Ifra Lahell

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med prisene! Det fortjener du. Mammaklem.

  SvarSlett