lørdag 4. desember 2010

gingerbread cookies Making gingerbread cookies

4 kommentarer:

 1. er det et bringebærdrops i midten av pepperkaka? lurt :)

  SvarSlett
 2. hehe ja det er det jeg pleier å bruke. De hadde ikke det på nærbutikken her nå, så måtte nøye meg med røde Doc, hvilket ikke var like bra. Du kan se den fylte kjernen som ligger som en klump inni:)Ikke smelta de like lett heller. De klassiske bringebærdropsa er best:)

  SvarSlett
 3. Hei, utrolig dekorative pepperkakehjerter - og veldig fint med det røde. Men hvordan gjør du det? Smelter du dropsene på forhånd, eller mens du steker pepperkakene, som på bildet med dropsen i midten?!

  SvarSlett
 4. Ja du bare legger bringebærdrops hele i midten av hjertet når du steker de. Hvis det er lite hjerte i midten holder det med ett drops, er det større ta to eller tre.. alt etter hvor stort det er. Du kan bare følge med på de når de steker og slenge på et ekstra drops om det er for lite. Men du må nok bare prøve deg fram. Skulle det være et lite hull eller område hvor dropset ikke har dekket hele, kan du bare ta en sjke el.l. og dra det ut med en gang du tar det ut av ovnen. er veldig enkelt:) Men anbefaler bringebærdrops eller gammeldagse drops. De smelter best:)

  SvarSlett