lørdag 7. april 2012

jewlery

There's a lot of metallic and geometric shaped jewlery this season. Here's some inexpensive ones: Necklace from Curious creatures, rings from Lindex, rings from hm, ring, origami necklace and ring from Monki.

Since I've decided to have a no-shopping month this month I'm only looking:) (You can read more about it here.) But I'm allowed to dream aren't I ? :) As you see I haven't shifted focus yet, but I'm getting there...I hope...

2 kommentarer:

 1. Shit! Det hadde jeg nesten glemt. Bra jeg kom på det nå. Heldigvis har jeg ikke shoppa til meg selv, jeg har fått gaver. Og kjøpt gaver til andre, ikke til meg. Det går vel an? Og så har jeg faktisk rydda mye som skal gis bort! Det er også fint. Man skal ikke eie for mye. Da eier lett tingene deg til slutt. Sies det. men så vanskelig det er!
  Ble forresten litt kvalm av klesskapet mitt i går. Har så mye jeg ikke bruker. Skal IKKE kjøpe mer på lenge! Heller bli flinkere å ta frem det jeg bruker lite. Jepp.

  SvarSlett
  Svar
  1. :) ja det er skummelt hvor fort man glemmer seg.. Men jeg hr heldigvis klart meg så langt. Men tenker ofte på alt jeg vil ha. Jeg driver og å rydder opp og kvitter meg med ting g klær nå, og det føles bra. Men synes det har vært bra for min egen del bare det å bli bevisst alle gangene jeg har tenkt å kjøpe noe, men så kommet på at det kan jeg ikke. Har jo ikke savna noe av det jeg hadde lyst å kjøpe. Husker ikke hva det var en gang:)

   Slett